Noul site Ortho-Logia

Am publicat acest site în anul 2000, la puțin timp după ce m-am reîntors la Biserica Ortodoxă. În cele mai multe articole încercam să răspund propriilor mele întrebări, pe care mi le puneam cu privire la Ortodoxie, ca fost credincios baptist.

La îndemnul unor prieteni am decis să refac acest site sub forma unui blog. Vechile articole continuă să fie accesibile de la menu-ul Articole.

Am preferat formatul de blog deoarece îmi permite să răspund la anumite subiecte care sunt în prezent discutate în dialogurile dintre ortodocși și neo-protestanți.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

2 Responses to Noul site Ortho-Logia

  1. krabul says:

    Doamne ajută!

    Este un site excepţional.

    Îl citesc pentru a depista în viaţa mea urmele de praf ale gândirii occidentale. Este uimitor cum descopăr în rătăcirile mele concepţii vestice (în general concepţii protestante, NP) şi cum după ce le descoper ajung la concepţiile simple ale bunicilor/străbunici mei/mele.

    E frumos şi faptul că prin acest site am înţeles pentru prima dată că printre NP sunt mulţi oameni sinceri şi care Il iubesc sincer pe Dumnezeu. Premize care în mod normal, dacă potrivnicul nu şi-ar face prezenţa, ar trebui să ducă la un dialog către Slăvirea Lui Dumnezeu.

  2. Marius Filip says:

    Mult succes cu noul format al OrthoLogia!

Leave a Reply